Over ons

Albron Center Parcs
Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen.

Over jouw park
Center Parcs De Eemhof is gevestigd in Zeewolde. Het park onderscheidt zich van andere parken doordat het park een Market Square heeft in plaats van een Market Dome. Het park wordt gekenmerkt door een mediterrane stijl. Daarnaast staat De Eemhof bekend als groot evenementenlocatie voor verschillende grote festivals. Denk hierbij aan Foodlovers Festival van 24Kitchen en de Vriendenloterij. De gasten op dit park zijn zeer divers. Van gezinnen tot vriendenweekenden tot ouderen die met elkaar gezellig een weekendje weggaan.

Op Center Parcs De Eemhof werkt het bruisende Albron team van onder meer Smaakmakers, Aanvoerders, Inkoppers en Vliegende Kieps creรซert met elkaar aan bijzondere en smaakvolle herinneringen voor de gasten.
ย